Дизайнер на процеси

Team@Work притежава уникални функционалност за моделиране на работни процеси, които по-късно се интерпретират от вградена workflow машина и се въвеждат в реално изпълнение от сървъра на системата.

С помоща на приложението Designer измисляте, подреждате, пренареждате и моделирате последователностите от дейности на отделните процеси. Това се прави с максимална лекота, благодарение на специализираните графични инструменти. Крайният резултат е карта на процеса, която лесно може да бъде разчетена и разбрана не само от човек, но и от workflow машината на сървъра, която стартира и координира различните дейности на процеса следвайки така създадените диаграми.

Приложението е предназначено за бизнес ръководители и оперативни мениджъри, които се занимават с планирането на производствени процеси и които в реалният живот са мозъкът и двигателят на работата в организацията.

Категории: Компютри и периферия, Софтуер

Намерете в: ЕФЕКТИВНИ СОФТУЕРНИ СИСТЕМИ


Да Не

Подобни продукти и услуги

Специализиран софтуер

Бизнес софтуер

EMS-Emergency

СТИЛ - ТРЕЗОРИ

S-Account

Софтуер-ТИС КАРАТ версия 2.0

САС - Дълготрайни активи

САС - Семеен лекар и САС - Лекар...

1 2 3 4 ... 38 39 40 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...